Storitve

Ob kakršnihkoli dilemah ali vprašanjih mi lahko vedno pišete, z veseljem vam bom odgovorila.

Nudim svetovanja in izobraževanja o spanju dojenčkov in malčkov. Svetovanje je možno izvajati prek Skypa ali v živo v Ljubljani.

Cenik

Paket 1

Cena paketa je 50 EUR za svetovanje prek Skypa. Cena paketa za svetovanje v živo je 60 EUR. Vsaka nadaljnja ura stane 35 EUR (v živo 45 EUR). Svetovanja v živo izvajam v Ljubljani.
V ceno paketa je vključen DDV.

Paket vsebuje analizo vprašalnika, spalni načrt in 50 min svetovanja.

Paket 2

Cena paketa je 120 EUR za 2x 50 min svetovanja prek Skypa. Cena paketa za svetovanje v živo je 130 EUR. Vsaka nadaljnja ura stane 35 EUR (v živo 45 EUR). Svetovanja v živo izvajam v Ljubljani.
V ceno paketa je vključen DDV.

Paket vsebuje analizo vprašalnika, 2x 50 min svetovanja, spalni načrt ter tritedensko spremljanje in usmerjanje po elektronski pošti.

Predavanja

Cena predavanja za 2 šolski uri je 150 EUR.
V ceno paketa je vključen DDV.Predavanje traja 2 šolski uri in ga lahko organiziramo za večje skupine.
Kraj in čas izvedbe predavanja določimo po dogovoru. V primeru, da vas izvedba predavanja zanima, mi pišite na helena@spikotdojencek.si

Kakšni so vaši nadaljnji koraki?

1. korak

Med postopkom rezervacije bo vaš naslednji korak izpolnitev spletnega vprašalnika. Vprašalnik bo služil predvsem meni, da vam bom lažje svetovala na podlagi starosti otroka in o željah, ki bodo najbolj ustrezale vaši družini. Podatki mi bodo služili za lažjo orientacijo in boljšo kvaliteto svetovanja.

2. korak

Po oddaji vprašalnika vas bom v najkrajšem možnem času kontaktirala za dokončno uskladitev termina svetovanja. Na elektronsko pošto vam bom posredovala podatke za izvedbo plačila, ki mora biti izvedeno pred dogovorjenim terminom.

3. korak

Izvedba svetovanja prek Skypa ali v živo.

4. korak

Po zaključenem svetovanju vam bom poslala vaš spalni načrt in ključne korake v smeri vašega cilja. Pridobljeno znanje boste lahko vključili v vsakodnevno prakso.