Posvet o spanju

Za starost 4 mesece +

Paket vsebuje svetovanje prek Skypa ali katerega drugega medija (Zoom, Fb Messenger … itd.). Na vašo željo lahko pridem tudi na vaš dom.

Paket je namenjen staršem, ki potrebujejo usmeritev ali posvet o spanju njihovega otroka in si ne želijo, ali potrebujejo daljše podpore.

Ne svetujem v primeru "zdravstvenih" specifik, če bom pri vašem otroku že v postopku rezervacije posumila, da potrebujete drugačno podporo ali usmeritev vas bom napotila naprej do pediatra ali IBCLC svetovalke za dojenje.

Med svetovanjem se bomo pogovarjali o vaših trenutnih izzivih, povezanih s spanjem ali uspavanjem vašega otroka, iskali bomo morebitne rešitve in si postavili dosegljive cilje.

Predstavila vam bom dojenčkove - otrokove potrebe, razvoj otroka in možganov, ki vpliva na spanje. Pokazala vam bom, na kaj morate kot starši biti pozorni in kako sebe in otroka ustrezno podpreti. Razložila vam bom, kako deluje živčni sistem in kako različne izkušnje ali temperamentne značilnosti vplivajo na spanje in uspavanje. Pokazala vam bom različne načine, kako se lahko lotite izziva, ki bo prijazen do vas in do otroka.

Ne izvajam klasičnih svetovanj o spanju. Niti se ne označujem kot »holistična svetovalka o spanju«. Preko dela s starši sem ugotovila, da lahko staršem s svojim znanjem in izkušnjami dam veliko več.

Posebnost mojega pristopa je, da v svetovanja integriram znanje in izkušnje iz terapevtskega dela, zdravstveno znanje in znanje iz razvojne psihologije otroka, zato od svetovanja lahko pričakujete veliko več kot delo na spanju.

Izkušnje me učijo, da lahko s takim pristopom dosegam bolj smiselne in globlje spremembe pri starših.

Kaj je vključeno v paket:

  • Analiza vprašalnika, dnevnika spanja in vprašalnik temperamenta vašega otroka.
  • 1,5. urno svetovanje (prek Skypa, Google Meet ali svetovanje na vašem domu).
  • Celotno svetovanje lahko snemamo, da si nato posnetek lahko kadarkoli pogledate.
  • Glede na vsebino svetovanja vam bom poslala določene povezave, brošure ali PDF datoteke, ki vam bodo v naslednjih mesecih v pomoč.
  • Po svetovanju boste imeli možnost postaviti dodatno vprašanje, na katero vam bom odgovorila preko e – pošte.
  • Če boste želeli, boste paket lahko nadgradili ali pa se odločili za terapevtsko delo z mano.

Cena paketa je 90 EUR prek Skypa (Google Meet); 100 EUR za svetovanje na vašem domu.
* Cene veljajo za Ljubljano; za območja izven Lj se prištejejo še potni stroški (0,43 € na km)
* V ceno paketa je vključen DDV