Svetovanje po Skypu / telefonu

Za starost 4 mesece +

Paket vsebuje svetovanje prek Skypa ali katerega drugega medija (Zoom, Google Meet, Fb Messenger … itd.)

Paket je primeren za družine, katerih otrok se zelo pogosto prebuja in bi potrebovali individualen pristop z daljšo podporo in usmeritvami.

Ne svetujem v primeru "zdravstvenih" specifik, če bom pri vašem otroku že v postopku rezervacije posumila, da potrebujete drugačno podporo ali usmeritev vas bom napotila naprej do pediatra ali IBCLC svetovalke za dojenje.

Med svetovanjem se bomo pogovarjali o vaših trenutnih izzivih, povezanih s spanjem ali uspavanjem vašega otroka, iskali bomo morebitne rešitve in si postavili dosegljive cilje.

Predstavila vam bom dojenčkove - otrokove potrebe, razvoj otroka in možganov, ki vpliva na spanje. Pokazala vam bom, na kaj morate kot starši biti pozorni in kako sebe in otroka ustrezno podpreti. Razložila vam bom, kako deluje živčni sistem in kako različne izkušnje ali temperamentne značilnosti vplivajo na spanje in uspavanje. Pokazala vam bom različne načine, kako se lahko lotite izziva, ki bo prijazen do vas in do otroka.

Celoten proces vas bom podpirala in vam poslala določene povezave, brošure ali PDF datoteke, ki vam bodo v naslednjih mesecih v pomoč.

Ne izvajam klasičnih svetovanj o spanju. Niti se ne označujem kot »holistična svetovalka o spanju«. Preko dela s starši sem ugotovila, da lahko staršem s svojim znanjem in izkušnjami dam veliko več.

Posebnost mojega pristopa je, da v svetovanja integriram znanje in izkušnje iz terapevtskega dela, zdravstveno znanje in znanje iz razvojne psihologije otroka, zato od svetovanja lahko pričakujete veliko več kot delo na spanju.

Izkušnje me učijo, da lahko s takim pristopom dosegam bolj smiselne in globlje spremembe pri starših. Ker gre pri tem paketu za daljše vodenje, si lahko na vašo željo postavimo dva cilja, pri katerem vam bom pomagala doseči napredek. En cilj bo povezan s spanjem ali uspavanjem vašega otroka, drug cilj pa je lahko terapevtsko usmerjen.

Kaj je vključeno v paket:

  • Analiza vprašalnika, dnevnika spanja in vprašalnik temperamenta vašega otroka.
  • 1,5. urno svetovanje (prek Skypa, Google Meet).
  • Celotno svetovanje lahko snemamo, da si nato posnetek lahko, kadarkoli pogledate.
  • Glede na vsebino svetovanja vam bom poslala določene povezave, brošure ali PDF datoteke, ki vam bodo v naslednjih mesecih v pomoč.
  • Telefonski klic po svetovanju v primeru dodatnih vprašanj, usmeritev ... itd.
  • 4-tedenska nadaljnja podpora preko e-pošte, telefona ali drugih oblik, kot je Fb Messenger, da na poti ne boste sami.
  • Če boste želeli, se boste lahko odločili za nadaljnje terapevtsko delo z mano.
  • Cena paketa je 200 EUR
    * V ceno paketa je vključen DDV * Storitev je možno plačati v obrokih